Op weg naar een nieuw seizoen

De preek van René Slotboom was de laatste van ons seizoen. Helaas moesten we die wegens familieomstandigheden op het laatste moment afblazen. Erg jammer, maar vooral verdrietig voor René. Het neemt niet weg dat we terug kijken op een mooi zevende seizoen. Achtereenvolgens beklommen Johanna van der Werff, Frans Weijzen en Maurits van Hoogevest de kansel. Zij brachten ons mooie verhalen, stof om over na te denken, spannende, soms roerende muziek en prachtige dans.

Terwijl u geniet van de zomermaanden gaan wij aan de slag om u ook in het nieuwe seizoen weer te verrassen met mooie verhalen van bijzondere Amersfoorters op de kansel van de St. Franciscus Xaveriuskerk. Wij hopen u in november weer terug te zien.

Wilt u tijdig weten wie wanneer de kansel beklimt? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Dat kan door een mailtje te sturen naar post@ruthgorissen.nl.

Hartelijke groet,
Ruth Gorissen, Jos van Oord, Gerard van der Klis en Alex Engbers

Dank aan veel vrijwilligers
Zonder de hulp van de vrijwilligers van Geloofsgemeenschap ’t Zand zouden de zondagen van de PvdL033 niet zo’n feestje zijn. Maar er zijn meer vrijwilligers waar wij al vanaf de eerste preek op mogen rekenen. Wij bedanken Jasper van Oord voor het steeds weer maken van een nieuwe voorkant van de boekjes, maar ook voor het ontwerp van de banieren bij de ingang; Johan Gorissen voor iedere keer weer een prachtig opgemaakte orde van dienst; Bade communicatie voor het drukwerk; Jort van Dijk voor zijn hulp bij het realiseren van de website en Dirk Jan Stip voor een deel van de heerlijke wijn.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s